Inspiroidu Inspiroidu Trendit ja vinkit Hyvinvointi Bränditarinat Juoma ja ruoka Olut Viinit vanha Kaikki Instagram Instagram Hartwall Viinisi Inspiroidu viineistä Olut, Tietoa oluesta, Olut ja ruoka Olutta ja snackeja – näin yhdistelet illanistujaisten helpoimmat makuparit Ilta ystävien kanssa ja muutama olut – mutta mitä pientä ja helppoa sen kanssa tarjoaisi? Kokosimme parhaat makukombot, joilla paritat oluet ja snack-palat. Lakua, juustoa, oliiveja ja muuta yllättävää! Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit, Oluen valmistus Kurkista panimon kulisseihin: Näin syntyi uutuusolut Lahden Erikois Mild Ale Yksi kevään kiinnostavimmista olutuutuuksista on vaalea ja hedelmäinen Lahden Erikois Mild Ale. Vaaleanpunaiseen tölkkiin pakattu matala-alkoholinen olut on trendien kärjessä ja kuljettaa kohti kesää. Kysyimme tuotepäällikkö Ari Nykäseltä, miten uusi olut kehitetään ideasta oluenystävän tuoppiin. Olut, Tietoa oluesta Olutlasit esittelyssä – tunnetko snifterin, tulppaanilasin ja pilsner-lasin? Pitkiä ja kapeita, pulleita ja matalia, jalalla ja ilman – olutlaseissa riittää valinnanvaraa. Miten niistä valitaan oikea? Hartwallin tuotepäällikkö Ville Alanko kertoo, miten löydät omiin makutottumuksiisi sopivan olutlasin. Trendit ja vinkit, Bränditarinat Pommac Brut – kuiva erikoiserä maljan kohottamisen arvoisiin hetkiin Juhlien kestosuosikki Pommac lähti makumatkalle Ranskaan. Kaksi ikonista eurooppalaista premium-virvoitusjuomabrändiä löi hynttyyt yhteen: yli 100-vuotias Pommac ja vuonna 1895 Victor Geyerin perustama artesaanilimonaditalo Lorina loivat yhdessä tyylikkään uutuuden kevään ja kesän juhliin. Juoma ja ruoka, Viinit Makupari: Rapeat kanatacot ja Hans Baer Riesling Rapeat kanatacot saavat ihanan twistin mangosta ja avokadosta – kaada tacoille lasiin kaveriksi Hans Baerin hedelmäisen raikasta puolikuivaa Rieslingiä ja nauti keväisessä auringonpaisteessa! Juoma ja ruoka Kippis vapulle! Long Shot Lemonade -drinkki on loppukevään herkullisin juoma Vappuna skoolataan raikkaalla cocktaililla, joka vie ajatukset kesään, oli sää minkälainen tahansa! Long Shot Lemonade on hurmaavan makuinen ja helppotekoinen drinkki, jossa yhdistyy klassinen makukombo sitruuna, inkivääri ja hunaja. Bränditarinat Mattsson - olutseikkailijan valinta Mattssonin erikoisoluet nojaavat paikallisuuteen ja Päijät-Hämeen parhaisiin raaka-aineisiin. Välillä oluen ystävä täytyy myös yllättää – vaikkapa porkkanamehulla. Juoma ja ruoka, Viinit MasterChef reseptit: 4. jakson Miskan huikea frittikana ja Yali Wetland Reserva Gewürztraminer Kaikkien ruokaa rakastavien ja innokkaiden kotikokkien lempiohjelmassa riittää jännitettävää joka viikko, kun osallistujat kilpailevat toisiaan vastaan erilaisissa tehtävissä. Hartwall Viinisi tekee yhteistyötä MasterChefin kanssa ja joka viikko jaamme viinivinkkimme yhdelle jakson resepteistä! Juoma ja ruoka, Olut, Tietoa oluesta, Olut ja ruoka Olut ruoanlaitossa – käy lähes kaikkeen keitoista kakkuihin Olut ruoanlaitossa voi kuulostaa yllättävältä, mutta itse asiassa olut toimii kokkauksessa jopa viiniä paremmin. Olut käy kastikkeisiin, patoihin, marinadeihin, leivontaan – jopa siirapiksi jäätelön päälle. Testaa olutreseptejämme ja ylläty! Näytä edelliset 33 / 59 Näytä lisää Juomat: Juomat elämän jokaiseen hetkeen Herkullisesta juomavalikoimastamme löydät uudet ja vanhat virkistävät suosikkisi. Tutustu
Olut, Tietoa oluesta, Olut ja ruoka Olutta ja snackeja – näin yhdistelet illanistujaisten helpoimmat makuparit Ilta ystävien kanssa ja muutama olut – mutta mitä pientä ja helppoa sen kanssa tarjoaisi? Kokosimme parhaat makukombot, joilla paritat oluet ja snack-palat. Lakua, juustoa, oliiveja ja muuta yllättävää!
Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit, Oluen valmistus Kurkista panimon kulisseihin: Näin syntyi uutuusolut Lahden Erikois Mild Ale Yksi kevään kiinnostavimmista olutuutuuksista on vaalea ja hedelmäinen Lahden Erikois Mild Ale. Vaaleanpunaiseen tölkkiin pakattu matala-alkoholinen olut on trendien kärjessä ja kuljettaa kohti kesää. Kysyimme tuotepäällikkö Ari Nykäseltä, miten uusi olut kehitetään ideasta oluenystävän tuoppiin.
Olut, Tietoa oluesta Olutlasit esittelyssä – tunnetko snifterin, tulppaanilasin ja pilsner-lasin? Pitkiä ja kapeita, pulleita ja matalia, jalalla ja ilman – olutlaseissa riittää valinnanvaraa. Miten niistä valitaan oikea? Hartwallin tuotepäällikkö Ville Alanko kertoo, miten löydät omiin makutottumuksiisi sopivan olutlasin.
Trendit ja vinkit, Bränditarinat Pommac Brut – kuiva erikoiserä maljan kohottamisen arvoisiin hetkiin Juhlien kestosuosikki Pommac lähti makumatkalle Ranskaan. Kaksi ikonista eurooppalaista premium-virvoitusjuomabrändiä löi hynttyyt yhteen: yli 100-vuotias Pommac ja vuonna 1895 Victor Geyerin perustama artesaanilimonaditalo Lorina loivat yhdessä tyylikkään uutuuden kevään ja kesän juhliin.
Juoma ja ruoka, Viinit Makupari: Rapeat kanatacot ja Hans Baer Riesling Rapeat kanatacot saavat ihanan twistin mangosta ja avokadosta – kaada tacoille lasiin kaveriksi Hans Baerin hedelmäisen raikasta puolikuivaa Rieslingiä ja nauti keväisessä auringonpaisteessa!
Juoma ja ruoka Kippis vapulle! Long Shot Lemonade -drinkki on loppukevään herkullisin juoma Vappuna skoolataan raikkaalla cocktaililla, joka vie ajatukset kesään, oli sää minkälainen tahansa! Long Shot Lemonade on hurmaavan makuinen ja helppotekoinen drinkki, jossa yhdistyy klassinen makukombo sitruuna, inkivääri ja hunaja.
Bränditarinat Mattsson - olutseikkailijan valinta Mattssonin erikoisoluet nojaavat paikallisuuteen ja Päijät-Hämeen parhaisiin raaka-aineisiin. Välillä oluen ystävä täytyy myös yllättää – vaikkapa porkkanamehulla.
Juoma ja ruoka, Viinit MasterChef reseptit: 4. jakson Miskan huikea frittikana ja Yali Wetland Reserva Gewürztraminer Kaikkien ruokaa rakastavien ja innokkaiden kotikokkien lempiohjelmassa riittää jännitettävää joka viikko, kun osallistujat kilpailevat toisiaan vastaan erilaisissa tehtävissä. Hartwall Viinisi tekee yhteistyötä MasterChefin kanssa ja joka viikko jaamme viinivinkkimme yhdelle jakson resepteistä!
Juoma ja ruoka, Olut, Tietoa oluesta, Olut ja ruoka Olut ruoanlaitossa – käy lähes kaikkeen keitoista kakkuihin Olut ruoanlaitossa voi kuulostaa yllättävältä, mutta itse asiassa olut toimii kokkauksessa jopa viiniä paremmin. Olut käy kastikkeisiin, patoihin, marinadeihin, leivontaan – jopa siirapiksi jäätelön päälle. Testaa olutreseptejämme ja ylläty!