Inspiroidu oluesta Inspiroidu Trendit ja vinkit Hyvinvointi Bränditarinat Juoma ja ruoka Olut Viinit vanha Kaikki Instagram Instagram Hartwall Viinisi Inspiroidu viineistä Olut, Oluen valmistus Mallasmestarit Hartwallin craft-oluiden takana Hartwallilla on satsattu isosti paikalliseen panimotoimintaan, ja tuloksena on syntynyt liuta toinen toistaan herkullisempia erikoisoluita. Niiden takana on kolme kokenutta panimoammattilaista, joita yhdistää intohimo uuden luomiseen. Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit, Alkoholiton Oluttrendit 2022: nollajuomat, tuoreoluet ja erikoiset maut Joko olet kuullut growlereista? Entä oletko maistanut hazy-IPAa? Suomen suosituimmat oluet ovat edelleen lagereita, mutta uusia alatyylejä ja makumaailmoja tulee markkinoille koko ajan ja yhä useampi on niistä kiinnostunut. Olut, Olut ja ruoka, Sesonki, Oluen valmistus Lahden Erikoisen jouluolutresepti on kestosuosikki! Lahden Erikois Joulu on tummien oluiden joukossa pidetty harvinaisuus: jouluolutresepti, jossa yhdistyy tumman lagerin paahteisuus ja kuitenkin helppo juotavuus. Tämä juoma tekee joulun! Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Aito pretzel-resepti: näin kruunaat Oktoberfestin! Tämä pretzel-ohje on kuin suoraan Saksasta. Aitojen, kuohkeiden pretzeleiden salaisuus on soodavesikylpy, jonne suolarinkelit upotetaan kiehumaan hetkeksi ennen paistamista. Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Täydellinen dippi, jossa yhdistyvät olut ja juusto Varoitus: tähän dippiin jää koukkuun! Sulatettua juustoa, loraus olutta ja ripaus valkosipulia – lopputulos on kulhollinen syntisen houkuttelevaa herkkua. Toimii niin Oktoberfestin pretzeleiden kanssa kuin koska tahansa sipsien seurana. Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka, Sesonki Helppo Oktoberfest-eväs: paahdettua kanaa ja lohkoperunoita Paahdettu kana on Oktoberfestin klassikkoruoka. Sen voi tarjoilla lautasen sijasta myös näppäristä take away -tötteröistä. Valmis kokonainen broileri, itse tehdyt lohkoperunat ja herkullinen olut-maustevoi – ja evästuutti kädessä olutjuhlaan! Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Hodarit & bratwurst – resepti, jolla teet Oktoberfestin parhaat eväät Kun haluat helpot ja herkut Oktoberfest-tarjoilut, ratkaisu on bratwurst-hotdogit. Hauduta makkarat oluessa ja lisää sämpylöiden täytteeksi myös hapankaalia, niin olutjuhlan kuuluisat maut ovat kasassa. Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit, Alkoholiton Oluttasting on hyvä tapa oppia oluista – asiantuntijan vinkit maisteluun Oluenystävän takuuonnistunut illanvietto on oluttasting, mutta kuinka maistelut kannattaa järjestää? Millaisia oluita ja kuinka monta, miten ne tarjoillaan ja mihin pitäisi kiinnittää huomiota? Lue tästä asiantuntijamme vinkit. Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka, Sesonki Seafood boil – rennoimmat rapujuhlat Amerikan etelävaltioiden malliin Seafood boil on ratkiriemukas tapa nauttia rapuja. Unohda tilli ja keitä mausteinen olutliemi, jossa ravut ja katkaravut kohtaavat perunan, maissin ja makkaran. Koko komeus kipataan keskelle pöytää – ja ei muuta kuin kimppuun! Näytä edelliset 3 / 10 Näytä lisää
Olut, Oluen valmistus Mallasmestarit Hartwallin craft-oluiden takana Hartwallilla on satsattu isosti paikalliseen panimotoimintaan, ja tuloksena on syntynyt liuta toinen toistaan herkullisempia erikoisoluita. Niiden takana on kolme kokenutta panimoammattilaista, joita yhdistää intohimo uuden luomiseen.
Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit, Alkoholiton Oluttrendit 2022: nollajuomat, tuoreoluet ja erikoiset maut Joko olet kuullut growlereista? Entä oletko maistanut hazy-IPAa? Suomen suosituimmat oluet ovat edelleen lagereita, mutta uusia alatyylejä ja makumaailmoja tulee markkinoille koko ajan ja yhä useampi on niistä kiinnostunut.
Olut, Olut ja ruoka, Sesonki, Oluen valmistus Lahden Erikoisen jouluolutresepti on kestosuosikki! Lahden Erikois Joulu on tummien oluiden joukossa pidetty harvinaisuus: jouluolutresepti, jossa yhdistyy tumman lagerin paahteisuus ja kuitenkin helppo juotavuus. Tämä juoma tekee joulun!
Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Aito pretzel-resepti: näin kruunaat Oktoberfestin! Tämä pretzel-ohje on kuin suoraan Saksasta. Aitojen, kuohkeiden pretzeleiden salaisuus on soodavesikylpy, jonne suolarinkelit upotetaan kiehumaan hetkeksi ennen paistamista.
Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Täydellinen dippi, jossa yhdistyvät olut ja juusto Varoitus: tähän dippiin jää koukkuun! Sulatettua juustoa, loraus olutta ja ripaus valkosipulia – lopputulos on kulhollinen syntisen houkuttelevaa herkkua. Toimii niin Oktoberfestin pretzeleiden kanssa kuin koska tahansa sipsien seurana.
Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka, Sesonki Helppo Oktoberfest-eväs: paahdettua kanaa ja lohkoperunoita Paahdettu kana on Oktoberfestin klassikkoruoka. Sen voi tarjoilla lautasen sijasta myös näppäristä take away -tötteröistä. Valmis kokonainen broileri, itse tehdyt lohkoperunat ja herkullinen olut-maustevoi – ja evästuutti kädessä olutjuhlaan!
Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Hodarit & bratwurst – resepti, jolla teet Oktoberfestin parhaat eväät Kun haluat helpot ja herkut Oktoberfest-tarjoilut, ratkaisu on bratwurst-hotdogit. Hauduta makkarat oluessa ja lisää sämpylöiden täytteeksi myös hapankaalia, niin olutjuhlan kuuluisat maut ovat kasassa.
Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit, Alkoholiton Oluttasting on hyvä tapa oppia oluista – asiantuntijan vinkit maisteluun Oluenystävän takuuonnistunut illanvietto on oluttasting, mutta kuinka maistelut kannattaa järjestää? Millaisia oluita ja kuinka monta, miten ne tarjoillaan ja mihin pitäisi kiinnittää huomiota? Lue tästä asiantuntijamme vinkit.
Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka, Sesonki Seafood boil – rennoimmat rapujuhlat Amerikan etelävaltioiden malliin Seafood boil on ratkiriemukas tapa nauttia rapuja. Unohda tilli ja keitä mausteinen olutliemi, jossa ravut ja katkaravut kohtaavat perunan, maissin ja makkaran. Koko komeus kipataan keskelle pöytää – ja ei muuta kuin kimppuun!