Moi, mitä etsit?

search
20.6.2017

Nimityksiä Hartwallin johtoryhmässä

Hartwallin pitkäaikainen HR-, laki- ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Pekka Lindroos jää kesäkuun 2017 lopussa hyvin ansaitulle eläkkeelle. Hartwallin henkilöstöjohtajaksi on nimitetty Linda Aro 16.5. alkaen sekä laki- ja yhteiskuntavastuuasioiden johtajaksi Hanna Sivenius 1.7. alkaen.

Henkilöstöjohtajaksi on nimitetty Linda Aro

Linda Aro tuo Hartwallille laajan kokemuksen sekä henkilöstöjohtajan tehtävistä että kaupallisista rooleista elektroniikka-, konsultointi- ja päivittäistavara-aloilta. Linda Aro tulee Hartwallille Unileveriltä, jossa hän on työskennellyt sekä kenttämyynnin että HR-toiminnon vetäjänä.

Laki- ja yhteiskuntavastuuasioiden johtajaksi on nimitetty Hanna Sivenius

Lakiasiat ja yhteiskuntasuhteet ovat jatkossa Hanna Siveniuksen vastuulla. Hän on työskennellyt ennen Hartwallille tuloa pitkään juristina finanssialalla. Hartwallilla Hanna aloitti ensimmäisen kerran lakimiehenä vuonna 2012.

”Olen iloinen, että olemme löytäneet molempiin rooleihin erinomaisesti sopivat henkilöt, jotka ottavat merkittävän roolin strategiamme toteuttamisessa ja vastuualueidensa kehittämisessä tulevina vuosina. Kiitämme lämpimästi Pekkaa pitkästä ja ansiokkaasta Hartwall-urasta”, kertoo Kalle Järvinen, Hartwallin toimitusjohtaja.