Moi, mitä etsit?

search
3.1.2018

Uusi Novelle Plus tukee kehon uudistumista

Novelle tuo uuden greipin- ja litsinmakuisen hyvinvointiveden Novelle Plus -tuoteperheeseen. Kuten muutkin Novelle Plus -tuotteet, Novelle Plus Foolihappo+C tukee hyvinvointia sisältämällä keholle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Novelle Plus Foolihappo+C sisältää foolihappoa, C-vitamiinia ja kollageenia ja se tukee kehon uudistumista.

Hyvinvointitrendi vahvistuu ja nykypäivän kuluttajat haluavat vaalia hyvinvointiaan ja terveyttään myös juomavalintojensa kautta – nautinnosta tinkimättä. Novelle vastaa kuluttajien tarpeeseen laajentamalla Novelle Plus tuoteperhettä uudella, kehoa uudistavalla Novelle Plus Foolihappo+C -hyvinvointivedellä, joka tukee kehon uudistumista sisältä päin.

Suomalaiset saavat liian vähän folaattia

Folaatti on D-vitamiinin ohella yleisimpiä vitamiineja, joita suomalaiset eivät saa riittävästi. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n mukaan suomalaisten naisten folaatin keskimääräinen saanti ruoasta on vain noin puolet suosituksesta. Folaatin puute lisää riskiä sairastua muun muassa masennukseen ja sydän- ja verisuonitauteihin. Folaatti on tärkeää normaaliin kasvuun ja kehitykseen, verisolujen tuottoon sekä ruoansulatuskanavan toiminnan ylläpitämiseen. Se edistää normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ihminen ei kykene valmistamaan elimistössään folaattia, joten meidän on saatava niitä ravinnosta tai ravintolisistä. Ravinnossa luonnostaan esiintyvää vitamiinimuotoa kutsutaan folaatiksi ja foolihappo on vastaava synteettinen vitamiini, jota saadaan lisättynä elintarvikkeisiin. ”Halusimme tarttua tähän hyvinvoinnin kannalta tärkeään vitamiiniin ja antaa virkistävän sekä hyvänmakuisen mahdollisuuden nauttia sitä.” Novellen markkinointipäällikkö Heli Kaura kertoo.

Novelle Plus -uutuus maistuu raikkaalta greipiltä ja erittäin C-vitamiinipitoinen litsi, eli kiinanluumu tuo makuun mukaan eksoottista pehmeyttä.

Foolihappoa, C-vitamiinia ja kollageenia

Puoli litraa Novelle Plus Foolihappo+C:tä sisältää foolihappoa 40 % ja C-vitamiinia 100 % päivän saantisuosituksesta. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja foolihappo, eli folaatti osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Uutuusjuoma sisältää myös kollageenia, joka on hiusten, kynsien, sekä nivelsiteiden ja sidekudosten päärakenneaine.

Kaloriton (2kcal/100ml) ja lähes sokeriton (0,4g/100ml) uutuus on täydellinen itsestään huolta pitäville ihmisille, jotka haluavat nauttia kevyesti.

Tuotetiedot:

Novelle Plus Foolihappo+C tulee päivittäistavarakauppoihin tammikuun 2018 aikana. Tuotetta saa 0,5 l ja 1,5 l pulloissa.